zondag 24 juni 2012

Stageplaatsen gezocht.

In de zomerperiode ligt in overheidsland de besluitvorming vaak vele weken stil. We noemen dat het zomerreces. Voor mij als bestuurder een mooie gelegenheid om wat meer de provincie in te trekken om ideeën en inspiratie op te doen voor een nieuw seizoen. Vorig jaar liep ik zomerstages bij onze Flevolandse jeugdzorginstellingen en deed daarover verslag op mijn weblog. Mijn ervaring is dat ik, met deze zomerstages vers in het geheugen, weer met een frisse blik aan de slag kan. Het werkt door in de gesprekken met collega-bestuurders en besluiten die ik voorbereid.

Ook in de komende zomer wil ik mijn blik weer nadrukkelijk naar buiten richten. Daarvoor ben ik op zoek naar organisaties en/of bedrijven, ik zoek dus een stageplaats.

Ik ben vooral geïnteresseerd in ervaringen die ik in mijn werk kan gebruiken, dus onderwerpen die mijn portefeuille raken:

- Financiën
- Jeugdzorg/Jeugdbeleid
- OostvaardersWold/Natuurontwikkeling
- Flevolandse agenda (bestuurlijke samenwerking)
- Informatisering en automatisering
- Personeel en Organisatie
- Communicatie

Wilt u mij gedurende een hele of een halve dag kennis laten maken met een interessant onderwerp waarmee ik nieuwe ervaring kan opdoen? Of weet u een goed initiatief dat wel wat aandacht kan gebruiken, ik kom graag langs voor een zomerstage. Doe mij een aanbod per mail en ik neem contact op voor een afspraak.

Tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten