zondag 23 december 2012

reces

Het kerstreces is begonnen en het einde van 2012 is in zicht. Het was een bewogen jaar in veel opzichten. Er waren veel leuke, spannende en mooie ontwikkelingen. Er is veel bereikt maar er waren ook tegenslagen te verwerken. Het was vooral het dossier Oostvaarderswold wat mijn agenda domineerde en in oktober zelfs de val van de coalitie veroorzaakte. Gelukkig verliep niet alles zo dramatisch. De verkiezingen voor de 2e kamer werden onder leiding van Diederik Samsom een geweldig succes. Binnen de provincie hebben we grote stappen gezet bij de uitvoering van ons collegeprogramma waardoor we nu behoorlijk op schema liggen.

Het komende jaar zal zeker niet makkelijker worden. Het is crisis en dat gaan we merken. Om te beginnen zullen we begin dit jaar maar liefst 11 miljoen aan extra bezuinigingen moeten vinden. Daarnaast zal 2013 het jaar van de waarheid worden voor de toekomst van de provincie in de huidige vorm. Werk genoeg.

Maar voor het zover is nu eerst anderhalve week vrij. Samen met de familie genieten. Ik wens alle lezers van mijn weblog heel fijne feestdagen en een mooie start van 2013.

Tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten