maandag 15 oktober 2012

Parlement Z

Vorig jaar kreeg ik van Provinciale Staten een vraag of wij in Flevoland iets zouden kunnen doen met een Jongerenraad. Naar aanleiding daarvan heb ik een tijdje geleden een nieuw idee gepresenteerd onder de titel Parlement Z. Inmiddels zijn we weer een stap verder en kan ik aankondigen dat Parlement Z nu echt bijna van start gaat.Jij bent nog geen 18 en je hebt een mening over wat er in Flevoland beter of anders kan.

Dan is Parlement Z, het eerste online parlement in Nederland, helemaal iets voor jou.

Parlement Z gaat volgende week van start in Flevoland. Omdat dit niet alleen de jongste provincie is maar ook omdat er de meeste jonge mensen wonen.

Daarna gaat Parlement Z live in heel Nederland.
Je kunt je nu al aanmelden op www.parlementz.nl. Daarmee ben je straks als een van de eerste lid van Parlement Z. Dan kan je onderwerpen inbrengen waarover je nieuwsgierig bent hoe anderen daarover denken. Je praat mee met gesprekken die anderen zijn gestart of je laat een proefballon op.
Parlement Z is een community, waarmee je niet alleen punten kunt verdienen, maar waar ook alle goede idee├źn of suggesties worden voorgelegd aan de ‘echte politiek’ in Nederland.

Zij kijken dan of ze die samen met jou kunnen gaan uitvoeren.

Hoe cool is dat?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten