donderdag 14 juni 2018

Midzomerbijeenkomst 2018


Voor de derde keer op rij organiseren we weer deze zomer de jaarlijkse Midzomerbijeenkomst. Mede namens het college van B&W nodig ik u daar graag voor uit. De bijeenkomst vindt op donderdag 12 juli plaats in Park Goudestein, Diependaalsedijk 19 in Maarssen. Vanaf 17.30 uur bent u van harte welkom!De Midzomerbijeenkomst is bedoeld om samen met u – inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van wijk- en buurtverenigingen – het bestuurlijk seizoen op informele wijze af te sluiten. Onder het genot van een drankje en hapje kunt u kennismaken met de leden van de nieuwe gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders.Elke Midzomerbijeenkomst heeft een eigen thema. Vorig jaar was dat een groener, gezonder en slimmer Stichtse Vecht. We hebben toen lokale ondernemers en organisaties uitgenodigd om invulling te geven aan het thema. Zij lieten zien met welke initiatieven zij wilden bijdragen aan een groenere, gezondere en slimmere gemeente.

Ook nu willen we de lokale samenleving actief betrekken bij de Midzomerbijeenkomst. In het in april gesloten coalitieakkoord hebben we als college aangegeven dat wij willen werken mèt en vòòr de samenleving en dat we met die samenleving het gesprek willen aangaan en in gesprek willen blijven.

Dit jaar zijn de twaalf kernen van onze gemeente het thema van de Midzomerbijeenkomst. Iedere kern heeft een eigen identiteit en bijzondere eigenschappen. Samen geven zij Stichtse Vecht haar unieke karakter en vertellen zij het verhaal van onze gemeente.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die hun dorp of wijk voor het voetlicht willen brengen op de Midzomerbijeenkomst. Jong, oud, geboren en getogen in een kern of nieuw in de gemeente; elke enthousiaste inwoner of ondernemer geven we graag het podium om de verhalen over zijn dorp met de bezoekers van de Midzomerbijeenkomst te delen. Iedere kern krijgt hiervoor een eigen stand.

Voelt u zich aangesproken en wilt u met uw verhaal uw dorp of wijk in het zonnetje zetten, dan nodig ik u graag uit zich hiervoor aan te melden. Aanmelden kan door te mailen naar kabinet@stichtsevecht.nl. Wacht niet te lang met reageren, want het aantal stands is beperkt. Als er veel aanmeldingen binnenkomen, wordt er mogelijk een selectie gemaakt.

Noteer 12 juli alvast in uw agenda. Uiteraard bent u ook als gast van harte welkom op de Midzomerbijeenkomst! U kunt zich aanmelden door onder vermelding van ‘Midzomerbijeenkomst 2018’ een mail te sturen naar bovenstaand e-mailadres. Vermeld daarbij ook uw naam, uw woonplaats en met hoeveel personen u komt. Vertegenwoordigt u een organisatie? Vermeld dat dan ook in uw e-mail.

Voor de organisatie is het prettig als u ons uiterlijk 30 juni laat weten of we op uw aanwezigheid mogen rekenen. Om parkeerproblemen te voorkomen, vraag ik u om per fiets naar de Midzomerbijeenkomst te komen. Tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten