dinsdag 8 juni 2010

Persconferentie

Vanmiddag was ik voor een bijzondere persconferentie op een voor mij ongebruikelijke plaats, het provinciehuis van Flevoland. Daar maakte de fractievoorzitter van de Statenfractie van de Partij van de Arbeid bekend dat zijn fractie mij gaat voordragen als nieuwe gedeputeerde.

De vacature in Flevoland is ontstaan doordat de huidige PvdA gedeputeerde John Bos vorige maand bekend maakte dat hij de politiek per 1 september gaat verlaten.

Begin september zullen de Provinciale Staten van deze provincie een beslissing gaan nemen over mijn benoeming. Tot die tijd ga ik me verdiepen in Flevoland en me voorbereiden op mijn nieuwe uitdaging.

Ik ben buitengewoon ingenomen met deze voordracht.

Tot ziens.

4 opmerkingen:

 1. leuk voor je die baan in flevoland maar of hun er ook blij mee zijn betwijfel ik zeer ,als ze weten hoe leiden is verloedert door de pvda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Marc,
  Van harte gefeliciteerd!
  Stilzitten niks voor jou: in Flevoland kun je weer vol aan de bak: ik wens je daarbij van harte succes!

  Groet,
  Paul Laudy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Marc,

  Gefeliciteerd en jammer voor Leiden. Toch een mooie job voor je en "als je niet meer naar ZZ leiden komt, dan komen we je HALEN."

  Noteer in je agenda 29 september: LEIDEN/ALMERE - Zorg en Zekerheid Leiden speelt de thuiswedstrijd in de voorronde van de EuroChallenge (Europa Cup 3) op 29 september tegen het Turkse Pinar Karsiyaka niet in eigen hal, maar in het Topsportcentrum van Almere.

  BeantwoordenVerwijderen