dinsdag 3 juli 2012

Floriade

Vanmiddag was ik in de Schouwburg van Almere aanwezig bij de aanbieding van het bidbook voor de Floriade 2022 aan de Nederlandse Tuinbouwraad. Deze aanbieding vormt het begin van een paar spannende maanden totdat in oktober duidelijk zal worden of Almere de strijd gaat winnen.

Tegelijkertijd markeerde deze aanbieding het einde van een periode waarin de gemeente Almere en de provincie Flevoland een geweldige samenwerking aangingen met inwoners en bedrijfsleven en daardoor een buitengewoon sterk plan wisten te ontwikkelen. Een plan dat naar mijn overtuiging zeer de moeite waard is.

Dat die Flevolandse samenwerking zo goed  is geweest bleek ook vanmiddag in de Schouwburg. Een volle zaal met inwoners, ondernemers, bestuurders, raads- en statenleden die allemaal enorm enthousiast waren over de prestatie die ze samen hebben geleverd. Dat leverde bij mij een warm gevoel op. Ik voel dat dit goed gaat komen.

Op de foto een aantal leden van de gemeenteraad die samen met hun wethouder onder leiding van de Almeerder Jorgen Raymann het signaal geven voor de aanbieding.

Tot ziens.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten