donderdag 2 augustus 2012

Zomerstage, de finale

De afgelopen periode heb ik op deze plaats verslag gedaan van de stages die ik deze zomer mocht doorbrengen in de Flevolandse samenleving. Ik kon dat doen dankzij de inzet van heel veel Flevolanders, maar er zijn er een paar die ik apart wil noemen. Dat zijn Tom Okkerse en Ruben Smit van De Nieuwe Wildernis, Boswachter Harco Bergman uit het Kuinderbos, de medewerkers van bureau Jeugdzorg Flevoland en de pleegzorgspecialisten van Vitree, Allard Berends, Marco Penninkhof, Harry Severens, Marjan van Ens van Omroep Flevoland, Nanette de Jong met haar geweldige vrijwilligers van Digg'Out en tenslotte Guijs en Remco Hafkamp van Link to Liek.

Al deze mensen hebben mij de afgelopen periode geholpen aan een schat van nieuwe ervaringen die ik de komende periode kan gebruiken om mijn werk beter te doen. Ik zal daar dankbaar gebruik van maken.

Voor het zover is ga ik eerst nog wat genieten van een zomervakantie met mijn gezin. Op 20 augustus ben ik weer terug. Voor dit moment eindig ik met een toepasselijke foto die ik onlangs toegestuurd kreeg van boswachter Harco Bergman, waarvoor mijn dank.

Tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten