maandag 18 februari 2008

Boshuizen

In de Sportbijlage van het Leidsch Dagblad van vandaag trof ik een wedstrijd verslag van de voetbalwedstrijd tussen Concordia Delft en FC Boshuizen. In plaats van een verslag van deze sportieve ontmoeting, was het artikel een grote aanklacht tegen de gemeente. Als wethouder sport voel je jezelf dan natuurlijk direct aangesproken. De club voelt zich blijkens het artikel ernstig bedrogen door de gemeente vanwege het niet nakomen van allerlei beloftes die door voormalige wethouders zijn gedaan. Ook het gemeentelijke sportbedrijf krijgt er flink van langs, vanwege de buitengewoon slechte staat waarin de velden momenteel verkeren. FC Boshuizen won de wedstrijd met 1-0, maar dat was echt het enige lichtpuntje in het hele verslag.
Het spreekt voor zich dat dit verhaal voor mij direct aanleiding was om dit eens goed uit te laten zoeken. Ik zal de bestuurders van deze vereniging binnenkort uitnodigen om te kijken of we hier uit kunnen komen.

Ik kom daar zeker nog op terug.

Tot ziens.

1 opmerking:

  1. Het is in ieder geval de moeite waard om te vermelden dat de A1 van Boshuizen uit de comeptitie is genomen door de KNVB. Boshuizen zou zich ondermeer schuldig hebben gemaakt aan een massale vechtpartij.
    Wat een prachtclub, precies wat het Leidse voetbal nodig heeft....

    BeantwoordenVerwijderen