donderdag 13 augustus 2009

foto's

Een van de gemeentelijke afdelingen die tijdens het zomerreces gewoon doordraaien is de afdeling Burgerzaken. U weet wel die afdeling waar je bijvoorbeeld terecht kunt voor een nieuw reisdocument. In de vakantietijd maakt men daar overuren om aan de vraag te kunnen voldoen. Ondanks alle digitale ontwikkelingen zijn bij het aanvragen van een dergelijke document nog steeds een paar ouderwetse pasfoto's vereist. Voor het maken van die pasfoto's zijn onze inwoners afhankelijk van een aantal commerciele aanbieders.

Voor die aanbieders is het maken van pasfoto's blijkbaar een interessante handel. Dat viel me vorige week al op toen ik merkte dat er een nieuwe fotograaf was gevestigd recht tegenover de ingang van het stadhuis. Die zit daar natuurlijk niet zomaar.

Nog erger was het toen ik vanmorgen het stadhuis binnenkwam en daar vlak voor de deur een fiets met aanhanger aantrof met daarom een reclamebord van een concurrerende fotograaf uit de Breestraat.

Ik ben benieuwd welke stap de betreffende ondernemers nu nog zullen bedenken om de aandacht van de potentiele klant te trekken.
Tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten