vrijdag 19 augustus 2005

Franse hoek

De ochtend van vandaag gebruikt voor de voorbereiding van de collegevergadering van volgende week en een ambtelijk overleg over regionale verkeer- en vervoerszaken. Daarna naar Voorhout geweest voor een uitgebreide bespreking over de ontwerp housestyle voor de nieuwe gemeente Teylingen. Enige tijd geleden hebben we daarvoor een keuze gemaakt voor een vormgevingsbureau dat vanmorgen de uitgewerkte schetsen aan ons kwam presenteren. Blijft een lastig onderwerp omdat het veel te maken heeft met smaak en perceptie. Dat neemt niet weg dat we een stuk verder gekomen zijn. Eind volgende maand moet het definitieve ontwerp klaar zijn. Ik denk dat het er goed uit komt te zien, maar om het spannend te houden blijft het allemaal nog even geheim.

Morgen heb ik een uitnodiging van de Jumelagestichting om in de Warmondse bibliotheek de Franse Hoek te openen. Doelstelling van deze Franse hoek is om de leden van de bibliotheek de mogelijkheid te bieden meer bekend te raken met de Franse taal en cultuur. Prima initiatief, zo lijkt me. Morgen om 11.00 uur.

Bij het verlaten van het gemeentehuis zag ik overigens tot mijn genoegen dat de ooievaars weer terug waren op het nest tegenover het gemeentehuis. Sinds januari hadden ze daar gezeten, maar sinds mijn vakantie was het nest elke dag leeg gebleven. Gelukkig maar, ik miste ze een beetje.

Verder wens ik u natuurlijk een heel prettig weekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten