zaterdag 25 juni 2011

Draken

Dit weekend werden in Lelystad de Bataviahavendagen gehouden. Als onderdeel van het programma kwamen vandaag 16 teams in actie tijdens een spectaculaire Drakenbootrace. De opbrengst van deze race kwam volledig ten goede van de Stichting tegen Zinloos geweld.

Wat mij betreft is de eer van Flevoland tijdens deze Drakenbootrace gered! Ons team, de kiekendieven, haalde de halve finale!

Het weer zat niet helemaal mee, maar verder was het een prachtige dag. We hadden een sterk team aan de start, met CdK Leen Verbeek aan de trom. Verder in onze boot drie gedeputeerden, een provinciesecretaris, twee Flevo-roeiers en drie sportieve provinciemedewerkers. Onze belangrijkste opponent was het team van gemeente Lelystad. Zij hadden de burgemeester en een aantal wethouders aan boord. We kwamen drie keer tegen ze uit, waarvan we twee manches in ons voordeel beslisten.

De race is georganiseerd door de Ronde Tafel 168 Lelystad. De opbrengst van 6.250 euro kwam ten goede aan de stichting tegen zinloos geweld, het lieveheersbeestje.


Tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten