zondag 4 augustus 2013

Zomerstages

Het zomerreces is voor voor mij bij uitstek een periode om de provincie in te trekken en op een andere manier dan normaal te zien wat er allemaal in Flevoland gebeurt. De oproep die ik eerder op deze plaats deed, heeft een uiteenlopend programma opgeleverd.

In de komende twee weken loop ik zes dagen bij verschillende organisaties een dag stage. Het programma bevat onder andere een bezoek aan de Flevoland-redactie van De Stentor in Dronten, een dag meelopen bij Welzijn Lelystad en bij Brands Fundraising en Consultancy op Urk. Verder ga ik een dag aan de slag als toezichthouder van wegen bij het provinciaal Steunpunt Dronten en ga ik een dag tuinieren en knutselen met kleuters in Lelystad.

Ik heb zin in mijn stageweek. Het is ieder jaar weer bijzonder. Bij deze stages bij verschillende organisaties ontmoet je doorgaans veel mensen die zich op een professionele wijze, vaak met hart en ziel inzetten. Door pak en stropdas thuis te laten, krijg ik echt een ander beeld van wat zich zoal afspeelt in onze provincie.

Ik zal, net als voorgaande jaren, via de sociale media verslag doen van mijn ervaringen tijdens de stageweek.

Tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten