woensdag 9 januari 2008

Scheveningen

Samen met de collega's uit het nieuwe college hebben we vandaag en gisteren doorgebracht in een hotel aan het strand van Scheveningen. In alle rust hebben we ons voorbereid op de samenwerking in de komende periode. Twee dagen lang hebben we gesproken over de manier waarop wij de komende periode met elkaar aan de slag gaan. Wat is precies de taakverdeling, hoe gaan we om met lastige vraagstukken, hoe komen we tot een goede samenwerking met de gemeenteraad en de inwoners van de stad. Al die vragen kwamen aan de orde.

Ervaringen uit het verleden hebben me geleerd hoe belangrijk het is dat je als nieuw team een goede start maakt. De komende periode zullen we samen veel meemaken, maar we zullen ook moeilijke momenten bij zitten. Een hecht teamverband is dan onmisbaar en van belang voor de hele stad.

Tussendoor hadden we nog tijd voor een tweetal nieuwjaarsrecepties. Gisterenavond bij de Kamer van Koophandel en vandaag bij de Provincie Zuid-Holland. Ik merk dat dit soort bijeenkomsten voor mijn portefeuille Economische Zaken van belang zijn. Ik heb met veel mensen gesproken en waar nodig daarbij de belangen van de stad Leiden nog eens onder de aandacht gebracht. Een aantal contacten zullen de komende tijd zeker nog een vervolg krijgen.

Vanaf morgenochtend weer gewoon naar het Stadhuis.

Tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten