donderdag 18 december 2008

Microweb Edu

Vandaag was ik voor een werkbezoek bij het bedrijf Microsoft Edu aan de Rooseveltstraat. Microweb Edu is een gespecialiseerd bedrijf dat sinds de jaren '80 bezig is om het volledige produktieproces van lesmateriaal te ontwikkelen, uitgeven, produceren, bestellen en distribueren, gebruiksvriendelijk en efficient te maken

Met deze techniek zijn onderwijsinstellingen of bedrijfsopleidingen in staat om eigen lesmateriaal te ontwikkelen om dit vervolgens in elke gewenste vorm snel ter beschikking te stellen van de cursisten. Dat kan zowel in boekvorm als in electronische vorm gepubliceerd worden. Internet is een belangrijk hulpmiddel bij dit proces. De site van dit bedrijf is dan ook de moeite waard om eens door te kijken.

Bij Microweb Edu werken zo'n 55 medewerkers. Voor de productie van de gedrukte media maakt men gebruik van een aantal grafische bedrijven.

Microweb Edu is een groot en gezond bedrijf dat goed past in de sector van de creatieve bedrijven waar we in Leiden graag groter in willen worden. Het was goed om dit eens uitgebreid van dichtbij te mogen bekijken.

Tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten