maandag 22 juni 2009

Keurmerk


Vanmorgen heb ik aan de gevel van sportcomplex De Zijl een bord met een logo van het Keurmerk Veilig en Schoon geschroefd. Het bord geeft aan dat de accommodatie officieel voldoet aan alle wettelijke eisen en bovendien aan een aantal extra kwaliteitsnormen.

Om voor het Keurmerk Veilig & Schoon in aanmerking te komen is het sportcomplex en het restaurant bezocht door keuringsbureau LLOYDS. Deze hebben de accommodatie gecontroleerd op alle wettelijke eisen, maar ook op een aantal extra kwaliteitseisen die in de zwembadbranche gelden. Zwembaden moeten aan al deze eisen voldoen om in aanmerking te komen voor het keurmerk. Vanzelfsprekend voldeed De Zijl al aan de wettelijke eisen, maar geldt dat nu ook voor de extra kwaliteitseisen die de zwembadbranche zelf stelt. Daarbij gaat het met name over zaken als hygiƫne, schoonmaak en klantvriendelijkheid. LLOYDS heeft een positief advies gegeven aan de uitgever van het Keurmerk, de Stichting zwembadkeur.

Het behalen van het Keurmerk Veilig & Schoon is op dit moment de beste manier om aan bezoekers en gebruikers te kunnen laten zien dat het prettig en veilig zwemmen is in De Zijl. Het Keurmerk wordt afgegeven voor een periode van drie jaar. Jaarlijks vindt een controle plaats.
De foto werd gemaakt door Johan Steenbergen Fotografie, waarvoor natuurlijk mijn dank.
Tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten