donderdag 22 april 2010

Onder Ondernemers

Nog een paar dagen en er komt een einde aan mijn periode als wethouder in de stad Leiden. Ik zal de prettige contacten die ik had echt gaan missen. Als wethouder van Economische Zaken waren dat vooral de Leidse ondernemers. In meer dan 50 werkbezoeken en zomerstages heb ik de afgelopen periode kennis gemaakt met zeer uiteenlopende Leidse bedrijven. De kennis die ik tijdens die bezoeken heb opgedaan kon ik vervolgens weer gebruiken bij de besluiten die moesten worden genomen. Zo heb ik de ondernemerspraktijk van alledag een beetje het stadhuis binnen proberen te halen. Ondernemers hebben daar in mijn richting vaak waardering voor uitgesproken.

Vandaag kreeg ik als blijk van waardering een boekje aangeboden waarin de verslagen van bijna 50 werkbezoeken en zomerstages zijn gebundeld en voorzien van mooie foto's. Het is een mooie bloemlezing geworden van bedrijven die de stad rijk is en de problemen en uitdagingen die deze ondernemers zien. De titel van het boekje is 'Onder Ondernemers'.

Wie graag in het bezit wil komen van een exemplaar kan mij een email sturen. Mijn nieuwe emailadres is marc.witteman@gmail.com. Er is een beperkte voorraad beschikbaar.

Tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten