zondag 1 april 2007

Mooi


Vandaag vanuit mijn nieuwe woning in de Merenwijk weer eens op zoek gegaan naar een mooie route om mijn conditie een beetje op peil te houden. In een loop van pakweg 12 kilometer liep ik achtereenvolgens langs prachtige bollenvelden met bloeiende hyacinten, door het Groene Hart met zicht op de uitgestrekte veenweidegebied, langs de Kagerplassen, door het bos rond Huys te Warmont en door het beschermd dorpsgezicht van mijn oude ambtsgebied in Warmond. Zoveel prachtige landschappen bij elkaar, wat hebben we toch een geweldige regio.

Tot ziens.

1 opmerking:

  1. Geachte heer Witteman,

    Toen u zondag bezig was uw conditie op peil te houden, probeerde een groep krakers hun intrek te nemen in een pand aan de Vollersgracht. Een pand dat door de gemeente is gebouwd en maar niet vrijgegeven wordt voor verkoop. Het staat al lange tijd leeg en dat is op zijn minst vreemd, zo niet schandalig.
    Uw steunpunt BoWo is vandaag kennelijk niet bereikbaar, maar eerdere pogingen om informatie te krijgen over de verkoop zijn ook al op niets uitgelopen. Wil de gemeente de panden soms niet verkopen? De buurt wil in ieder geval geen krakers!

    BeantwoordenVerwijderen