vrijdag 10 augustus 2007

Aandacht

Afgelopen week na drie weken vakantie weer aan de slag gegaan. Zoals gebruikelijk in deze recesperiode staat het werk in het stadhuis nog een paar weken op een laag pitje. Daar staat tegenover dat ik nu al weet dat mijn agenda vanaf eind augustus weer overvol is.

Voordeel is wel dat dit me in de gelegenheid stelt om nog eens goed bij te lezen in de lopende dossiers. Daarnaast kan ik nu meer tijd nemen voor een aantal gesprekken met mensen die wat meer aandacht verdienen. En dat is natuurlijk ook belangrijk.

Tot ziens.

1 opmerking:

 1. Heer Witteman,

  Bedankt voor uw goede voornemen om met de bruger in contact te treden. Waar heb ik dat vaker gehoord?

  Is het misschien ook niet eens verstandig om u in de juiste procedures te gaan verdiepen?

  U heeft namelijk al wat missers gemaakt en het blijft maar doorgaan.

  De door u voorgestelde verlenging van de zienswijzentermijn houd namelijk geen stand voor de bestuursrechter ( Raad van State ) Ook erg merkwaardig vind ik dat aanstaande vrijdag pas het juiste ontwerpbesluit met alle onderliggende documenten ter inzage wordt gelegd. Dat betekent dus dat het eerste dossier ( wat overigens gewoon in een rommelige kast was gegooid ) niet volledig was en derhalve ongeschikt was.

  Vind u nu zelf niet dat u er een rommeltje van maakt en dat uw geloofwaardigheid geheel verspeeld is? Ik vind dit namelijk voor een bestuurder van de Stad Leiden uitermate slordig.

  Mijn baas had me allang op straat gezet.

  BeantwoordenVerwijderen