vrijdag 3 augustus 2007

Bijna terug

Het einde van mijn vakantie is in zicht, 6 Augustus ga ik weer beginnen. Maar voordat het zover is ben ik als zomergast aanwezig in het programma 'Goedemorgen Bollenstreek' op Holland Centraal. Zondag 5 augustus van 10.00 tot 12.00 uur. Allemaal luisteren dus. (Regio Leiden 105.7 FM in de ether 88.1 FM op de kabel, Bollenstreek 107.7 FM in de ether 88.1 FM op de kabel)

Tot ziens.

3 opmerkingen:

 1. Geachte heer Witteman,

  Wat fijn dat u weer terug bent. Ik mag hopen dat u genoten heeft van een zonovergoten vakantie, want ondanks de niet zomerse temparaturen in Leiden zult u toch wel behoorlijk zweten....

  Ik heb nog even op uw site gekeken onder het kopje 'uit de pers'. Dat was volgens mij niet geheel actueel meer. Ik kan best begrijpen dat dat door uw drukke werkzaamheden niet uw eerste prioriteit heeft. Daarom stel ik mij geheel kosteloos tot uw beschikking om deze persberichten voor u te verzamelen en bewaren.

  Tevens gaf u in uw blog aan dat u de aankomende tijd zich uitvoerig ging bezighoueden met het in contact treden met de ( Room ) burger. Ook hier hebben wij nog niets van mogen vernemen.

  Mocht u alle berichtgeving willen ontvangen dan sta ik tot uw beschikking om het u te mailen. Houd wel rekening dat het een behoorlijk aantal MB's zal zijn.

  Veel succes met uw besluitvorming en ik wens u veel succes met uw politieke carriere.

  Met vriendelijke groet,
  Stefan Maertens

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voorlopig duurt het terugkomen van vakantie al 1 wwek...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Stefan,

  Bedankt voor je aanbod van 11 augustus. Bijhouden van m'n site is toch echt iets dat ik zelf moet doen. Ik zal binnenkort de boel weer een beetje opfrissen, want dat is nodig. Bedankt dat je me daar weer een keer op hebt gewezen.

  BeantwoordenVerwijderen