zaterdag 28 maart 2009

GO

In het kader van de Nationale Sportweek in april is vandaag de campagne GO! van start gegaan. Als kick-off van deze campagne heb ik samen met oud-huisarts Har Meijer een kort parcours over een opblaasbare stormbaan op het Stadhuisplein afgelegd.

GO! staat voor ‘gezond ouder’ en komt voort uit een samenwerking tussen verschillende organisaties, zoals het Sportbedrijf Leiden, GGD, Radius en de gemeente. De doelstelling van GO! is om Leidenaren van 50 jaar of ouder meer te laten bewegen. Daarom maakt GO!, samen met verschillende Leidse sportaanbieders, het mogelijk om tijdens de Nationale Sportweek gratis kennis te maken met meerdere (sport)activiteiten naar keuze. Enkele van de activiteiten zijn: wandelen, tennis, yoga en koersbal. Na kennismaking met de activiteit is het ook mogelijk om bij de club of vereniging aan te sluiten.

Een overzicht van alle activiteiten en de inschrijfformulieren zijn te vinden op de website www.sportbedrijfleiden.nl/actueel. Alle activiteiten van GO! vinden plaats tijdens de Nationale Sportweek van 18 t/m 24 april in Leiden en directe omgeving.

De foto's komen nog.

Tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten