zaterdag 21 maart 2009

De Zijl

Om een waterpolo wedstrijd te kunnen spelen is een electronisch scoreboard nodig en daarvan hadden we er in Zwembad De Zijl maar één, alleen bij het oude wedstrijdbad. Alhoewel het recreatiebad wel voldeed aan overige eisen om officiele wedstrijden te spelen, kon het hiervoor tot voor kort niet worden gebruikt. Dat was vorig jaar voor Moniek van Sandick (foto) van het CDA reden om mij hierover vragen te stellen. Van het een kwam het ander en vandaag mocht ik samen met haar het nieuwe scoreboard officieel in gebruik nemen. Direct daarna kon het bad in gebruik worden genomen voor een waterpolowedstrijd.

Behalve Moniek was er vanmiddag ook een delegatie van mijn eigen PvdA naar het zwembad gekomen. Na de ingebruikname van het scoreboard hebben we met enkele leden van het bestuur en commissies van De Zijl Zwemsport over het beleid van de vereniging gesproken.

Tenslotte hebben we vanaf de tribune kunnen genieten van twee mooie hoofdklassewedstrijden. Dat begon met een spannende waterpolowedstrijd tussen dames 1 van ZVL tegen de regerende landskampioen, de dames 1 van Het Ravijn. Helaas nipt verloren met een eindstand van 7-8.
Daarna volgde een wedstrijd van het heren 1 team van De Zijl Zwemsport tegen de heren 1 van Het Ravijn. Deze wedstrijd eindigde in een gelijkspel met 8-8.

Meer foto's van dit bezoek zijn hier te vinden.

Tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten