donderdag 22 september 2005

Logo


Gisterenavond hadden we de openbare presentatie van het nieuwe logo van de gemeente Teylingen. Voor meer informatie over het logo kunt u terecht op www.teylingen.info. Maar ik kan het niet laten om het plaatje toch even hier te laten zien. Over de tot standkoming van dit logo heb ik destijds in dit dagboek het een en ander geschreven. Ik ben benieuwd naar de reacties de komende tijd.


Vanmorgen had ik een vergadering van het Dagelijks Bestuur van de Regio Holland Rijnland. Een van de onderwerpen op de agenda was het toeristisch beleid, een van de belangrijkste economische activiteiten in dit gebied. Ook hebben we gesproken over de huisvesting van de regioambtenaren.

Aan het eind van de middag en vanavond had ik twee 'netwerk' bijeenkomsten. Eerst was ik voor de Leidse Regio Kring in Zoeterwoude. Bestuurders uit regio en mensen uit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties en anderen ontmoeten elkaar zo nu en dan in dit verband om te netwerken. Daarnaast was Hugo Primus te gast om een inleiding te geven. Hij is hoogleraar maar bovenal de deskundige in Nederland op het gebied van volkshuisvesting. Op zijn kenmerkende manier gaf hij zijn visie op het volkshuisvestingsbeleid van dit kabinet.

Vanavond was ik in Lisse waar de gezamenlijke Rabobanken uit de Bollenstreek een bijeenkomst organiseerden naar aanleiding van de miljoenennota van het Kabinet. Ook hier een hoogleraar namelijk Arnold Heertje die samen met voormalig MKB voorzitter Hans de Boer een inleiding gaf naar aanleiding van de begroting van het kabinet. Beide sprekers leverden stevige kritiek op het economisch beleid van dit kabinet. Ik was overigens wel onder de indruk van de manier waarop Hans de Boer de zaal wist te boeien. Duidelijke taal, heldere visie en prima presentatie. Jammer dat deze CDA-er geen plaats in het kabinet heeft gekregen.

Tot morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten