vrijdag 12 mei 2006

Zijlstra en Band

Vandaag waren we in Leiden gastheer voor de leden van de Vereniging van Zuid Hollandse gemeenten. Burgemeesters, wethouders en raadleden uit de hele provincie kwamen in onze Stadsgehoorzaal bijeen voor de jaarvergadering en aansluitend een congres over het onderwerp bestuurskracht. Dit soort bijeenkomsten zijn vooral heel handig om contacten te onderhouden, nieuwe collega's uit andere gemeenten te ontmoeten en informatie uit te wisselen. Het was dus vooral een netwerkdag.

Met een aantal gasten was ik vanavond in de prachtige Leidse Schouwburg. Na een boeiende rondleiding van theaterdirecteur Bart van Mossel, waren we getuige van een verassend optreden van Zijlstra en Band. Onder leiding van Jeroen Zijlstra, een muzikale oud visserman speelde deze groep een swingende combinatie van jazz, pop en poezie.

Morgenochtend mag ik in Leiden de opening verrichten van de Goed Wonen beurs. Deze beurs richt zich op alles wat met wonen te maken heeft en is bedoeld voor woonconsumenten. De gemeente heeft een stand op de beurs waarin een overzicht wordt geboden van alle nieuwbouwprojecten die nu lopen, binnenkort starten of die in ontwikkeling zijn.

Prettig weekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten