zaterdag 19 april 2008

Scylla

Door in de reguliere competitie op de vierde plaats te eindigen, hebben de tafeltennissers van Scylla zich net als vorig jaar geplaatst voor de halve finale van de play-offs. Vanmiddag speelden ze de eerste wedstrijd in het thuishonk in Leiden Zuid-West. Ik was daarbij aanwezig. Het was een partij tegen FVT uit Rotterdam, de najaarskampioen maar ook de gedoodverfde titelfavoriet. Een mogelijk stunt die Scylla aan de overwinning had moeten helpen, bleef helaas uit. Na een eindstand van 4-0 moest Scylla in FVT haar meerdere erkennen.

Dat neemt niet weg dat het een wedstrijd was met zo nu en dan spannende momenten. Het was goed om dit eens bij te kunnen wonen. Scylla is een oude, trotse en buitengewoon actieve Leidse sportvereniging. Het is een bloeiende club met een sterke jeugdopleiding waardoor echte talentvolle spelers vaak uit eigen huis afkomstig zijn. Scylla is een van de Leidse clubs die zich topsportorganisatie mag noemen.

De accommodatie aan de Brahmslaan 80 is inmiddels aan vervanging toe en middelen voor nieuwbouw zijn beschikbaar. In dat kader krijg ik de komende tijd nog vaak met deze vereniging te maken.
Tot ziensGeen opmerkingen:

Een reactie posten