zaterdag 20 februari 2010

ZZ Leiden - Rotterdam Challengers, 81-57

Vanavond was ik aanwezig bij een thuiswedstrijd van onze basketballers van Zorg & Zekerheid Leiden. Echt spannend is het niet geweest, de Rotterdam-Challengers werden met mooie getallen verslagen. Maar toch was de sfeer rondom de wedstrijd zoals altijd weer geweldig. Het gaat goed met onze ploeg. Ze staan momenteel op de 4e plaats in de nationale competitie en trekken steeds opnieuw volle tribunes.

Nadat de raad afgelopen week instemde met de plannen voor het Rembrandt Sportcenter (Huis van de Sport) kan onze ere-divisieploeg voor de lange termijn uitkijken naar een professionele hal waar, als het goed is, zo'n 6000 supporters de wedstrijd kunnen volgen. In de huidige situatie zal het weinig moeite kosten om alle stoelen gevuld te krijgen.

Aangezien de plannen voor het Rembrandt Sportcenter eerst nog verder uitgewerkt moeten worden kan de realisatie van deze nieuwe hal nog 4 tot 5 jaar op zich laten wachten. Daarom heeft de club onlangs een uitbreidingsplan voor de 5-meihal gepresenteerd. Omdat men zelf een flink deel van de investering wil betalen zoeken we binnen het stadhuis naar mogelijkheden om dit plan op korte termijn te realiseren. Ik hoop dat dit gaat lukken. Als het aan mij ligt kan de nieuwe raad daarover in ieder geval snel een besluit nemen.

Tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten