zaterdag 23 december 2006

Vegen

Vanmorgen hadden we de laatste vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders voor het kerstreces. Een agenda met allemaal voorstellen die de agenda van afgelopen dinsdag niet hadden gehaald, maar die voor de kerst nog wel afgehandeld moeten worden. Een veegcollege noemen we dat.

Desondanks hadden we wel een flinke hoeveelheid belangrijke agendapunten. Een definitief besluit met betrekking tot de nieuwbouw van het ROC bij station Lammenschans, een voorstel met een oplossing voor het financieel tekort op de renovatie en uitbreiding van de Stadsgehoorzaal en tenslotte nog een voorstel over de toekomst van het Trekvaartplein.

Vanavond was ik met een grote groep gasten van de gemeente Leiden aanwezig in de Pieterskerk voor het traditionele Weihnachts-Oratorium van J.S. Bach. Hier zong het Bachkoor Holland met het Concertgebouwkamerorkes o.l.v. Roy Goodman. Dankzij deze hemelse klanken zit de kerstsfeer er bij mij in ieder geval goed in.

Ik wens alle lezers van mijn weblog natuurlijk ook een buitengewoon prettige feestdagen toe. In het nieuwe jaar treffen wij elkaar weer op deze plaats.

Tot dan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten