vrijdag 6 november 2009

Marc in Dialoog

Vorige week deed ik hier een oproep aan Toedeledoki en anderen om morgenmiddag met mij in gesprek te gaan in het kader van Leiden in Dialoog. Behalve een aantal directe reacties en wat stukjes in de lokale pers leverde dat tot nu toe geen mensen op die zich hebben aangemeld om in het stadhuis aan te schuiven aan de dialoogtafel. In goed overleg met de organisatie van Leiden in Dialoog is daarom besloten om deze stadhuistafel af te blazen. Jammer wat mij betreft, maar wel een begrijpelijke beslissing.

Dat is echter geen reden om het online deel van de discussie ook af te zeggen. Ik heb nu zaterdagmiddag vanaf 1500 uur toch vrij staan in mijn agenda en wil die tijd graag gebruiken om eens een keer op een nieuwe manier met u in contact te komen. Een soort 'Marc in Dialoog' dus, aanstaande zaterdag 7 november vanaf 15.00 uur. Iedereen die mee wil doen kan zich vanaf dat moment melden door te klikken op de volgende link:


Tot ziens.

4 opmerkingen:

 1. Het verbaast me niet. Toedeledokie is een lafaard: brullen achter pseudoniem (of moet ik pseudomien zeggen, want ik denk dat ik weet wie het is).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Was ook niet echt een aantrekkelijke uitnodiging. Een beetje met een stel anonieme lamlullen aan tafel zitten en dan lekker zuurpruimen over welles en nietes. Dat heeft Leiden echt niet nodig. Bij een volgende tafel hoop ik op een beter voorstel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja hallo, wacht eens even...Hoor ik afgelopen zaterdag van een mederwerker van SLS Wonen die bij de organisatie van de tafeltjesdialoog van Gerda (v.d. Berg) was betrokken, dat de randvoorwaarden daar veel beter waren geregeld. Men kreeg daar een lunch, er trad een theatergezelschap of muzikanten op en ´s avonds was er ook nog een groots feest voor de deelnemenden. Daar was €5.000,-- voor uitgetrokken, aldus medewerker . En dat was waarschijnlijk nog niet eens opgegeaan, omdat de website voor het evenement gratis was gemaakt. Geen wonder dat er bij Gerda zonder veel problemen zo al 15 tafeltjes gevuld konden worden. Als ik dan toch bij heer Voorsnel mag aanhaken; volgende keer verwacht ik op zo´n uitnodiging van wethouder Witteman natuurlijk wel iets in de trant van ´bij elke tiende deelnemer een vijfde Staatslot´ of een portie sushi van meneer Hu ;-)

  Overigens denk ik dat heer Witteman zich met al die digitale monologen tekort doet. Hij heeft toch nog ook gewoon een spreekuur ten kantore waar men in personam op z´n tijd met hem kan mijmeren over de nostalgie van datgene wat had kunnen zijn...?(de Spanjaarden zeggen ´tengo nostalgia del futuro´)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. en @RJvE: ik weet wie ´Pietje Puk´ is ;-) M.a.w. de dames en heren politici doen er net zo hard aan mee.(zie ook ´Jantje van Leiden´, voormalig raadslid van LWG) RJ, volgende keer verwacht ik wel een origineler pseudoniem van je.

  BeantwoordenVerwijderen