woensdag 11 november 2009

Sponsordiner

De waterpolodames van ZVL zullen dit jaar opnieuw deelnemen aan de Europacup. Natuurlijk hoop ik dat ze de eerdere successen zullen overtreffen. Als een soort van kick-off voor het komende internationale seizoen waren vanavond een groot aantal sponsors aanwezig in het gebouw Nieuwe Energie voor een grandioos sponsordiner.

Tijdens deze avond stelden coach Michèl van der Zeeuw en de dames van ZVL zich voor en vertelden ze het een en ander over hun team. Als gastspreker was topcommunicatiedeskundige en sportcoach Ewald van Kouwen aanwezig. Hij vertelde over zijn jarenlange zoektocht naar het geheim van succes in de sport. Het werd een verhaal over de voordelen van positief coachen.
De verzorging van het diner was in handen van leerlingen van het ROC Leiden. Mede dankzij hen kon de avond worden afgesloten met een opbrengst van maar liefst 4500 euro. Dat is inclusief een bijdrage uit het gemeentelijke topsportfonds als tegemoetkoming in de reiskosten. Ik hoop dat de meiden van ZVL het mede dankzij deze opbrengst helemaal gaan maken het komende seizoen.
Tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten