vrijdag 5 maart 2010

Cowork Company


Vanmiddag was ik te gast bij de Cowork Company aan de Stationsweg voor de officiele opening van dit bedrijf. De Cowork Company biedt ruimte aan kleine ondernemers die per dagdeel een werk- of vergaderruimtes kunnen gebruiken om zelfstandig of samen met elkaar te werken. Cowork Company is door de manier van werken ook een broeinest van nieuwe idee├źn en een warm bad voor startende freelancers. Dat mocht ik begin deze week al ervaren tijdens een zogenaamde powerbreakfast. Toen viel mij de positieve sfeer al op die ontstaat wanneer jonge en creatieve ondernemers op deze manier gaan samenwerken.
Bedrijven zoals de Cowork Company vullen de ruimte tussen werken op de eigen zolderkamer en het huren van een professioneel kantoor. Gezien enorme toename van het aantal zelfstandige ondernemers zonder personeel in onze stad is hier veel behoefte aan.
Het was gezellig druk tijdens de opening. Na afloop volgde de vele aanwezigen vooral het advies van de directeur van de Kamer van Koophandel, Ben Schuttebelt. Als zelfstandig ondernemer moet je in deze tijd vooral netwerken, netwerken en netwerken.
Tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten