woensdag 3 november 2010

Lancering

Op uitnodiging van Sport Service Flevoland (SSF) heb ik vanmiddag samen met directeur Monica Visser hun vernieuwde website gelanceerd. Het was ook een soort doop, want in onze glazen zaten kleine bubbels. En er was taart om het te vieren.

Ik feliciteer SSF van harte, want de vernieuwing is in dit geval ook echt een verbetering. De site biedt enorm veel informatie voor de verschillende doelgroepen, en die is nu ook veel sneller en gemakkelijker te vinden. De nieuwe site laat ook mooi zien hoe breed de organisatie werkt: van ondersteuning van lokale sportverenigingen tot het begeleiden van jong topsporttalent en het opzetten en uitvoeren van projecten op scholen. Het recente judoproject waarbij kinderen op een aantal basisscholen laagdrempelig kennis kunnen maken met de judosport, is daar een mooi voorbeeld van.

SSF is de ‘uitvoeringsorgansatie en het kenniscentrum van het provinciale sport- en beweegbeleid’, aldus de nieuwe site. De organisatie ondersteunt de uitvoering van de beleidsnota sport 2010-2013 van de provincie Flevoland. Daarin staat hoe de provincie haar ambitie ‘sportiefste provincie van Nederland’ wil waarmaken.

Kortom, we werken veel en plezierig samen met SSF. Bekijk zelf de site op http://www.sportflevo.nl/.

Tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten