woensdag 16 september 2009

3D

Vanmiddag brachten we een courtesy visit aan Victor company of Japan, bij ons beter bekend als JVC. Het Benelux hoofdkantoor en het bijbehorende logistiek centrum zit in Leiden. Aangezien ik niet alleen naar Japan ben gegaan om nieuwe bedrijven te interesseren, maar ook om bestaande relaties te bestendigen hebben wij deze afspraak gemaakt.

Het is geen geheim dat het momenteel niet goed gaat in de consumenten electronica, ook JVC heeft daar last van. Dat is ook de reden dat dit bedrijf vooral inzet op de ontwikkelingen van nieuwe innovatieve technieken op het gebied van bijvoorbeeld 3D, super high definition en super platte beeldschermen. In de JVC showroom kregen we een hele fraaie demonstratie van dat soort toekomstige producten. Vooral de nieuwe 3D televisie die ik daar heb gezien was heel bijzonder.

JVC wil zich met dit soort producten ook meer gaan richten op de professionele markt, bijvoorbeeld de gezondheidszorg. We hebben hen gewezen op de mogelijkheden tot samenwerking met bijvoorbeeld onze Medical Delta. Ik denk dat ze daar iets mee gaan doen.

Tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten