woensdag 16 september 2009

Changing tomorrow

Terug in de stad Tokyo werden we ontvangen in het hoofdkantoor van Astellas voor een gesprek met de CEO en President van deze pharma wereldspeler, Mr. Masafumi Nogimori. Hij moet een man zijn met een overvolle agenda, maar maakte desondanks zijn agenda vrij om ons te ontvangen. Hij begon het gesprek om juist ons te bedanken dat wij ons drukke schema voor hem wilden onderbreken. Dat tekent de manier waarop men hier met gasten omgaat. Hij maakte een buitengewoon ontspannen en vriendelijke indruk.

We hebben gesproken over zijn visie op de ontwikkeling van Bio Science in het algemeen en de rol van de overheid daarbij. Ook hebben we gesproken over de toekomst van de Astellas vestiging in onze regio. Het was een interessant en leerzaam bezoek.

Nadat we samen op de foto zijn geweest nam hij tot mijn verbazing de tijd om ons tot de voordeur te begeleiden. Ik heb een bijzondere en inspirerende man ontmoet vanmiddag, volgende maand luncht hij met Jan-Peter Balkenende.
De slogan van dit bedrijf is kort maar krachtig: Changing tomorrow. Het zou de titel van een verkiezingsprogramma kunnen zijn.
Tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten