vrijdag 20 mei 2005

Olympia Charters

Vandaag opnieuw gesproken met een aantal sollicitanten. De gesprekken zitten er nu voorlopig even op. Op basis van de gesprekken in de afgelopen week hebben we nu een selectie gemaakt van kandidaten met wie we een tweede gesprek willen voeren. De afspraken daarvoor zullen nu gemaakt gaan worden. Daar gaat wel even wat tijd overheen zodat ik volgende week weer wat meer tijd kan besteden aan de normale werkzaamheden.

Vanmiddag was ik voorzitter bij een bijeenkomst met alle wethouders verkeer en vervoer uit de regio Holland Rijnland. Op de site www.hollandrijnland.net kunt u terugvinden waarover we hebben gesproken.

Aan het einde van de middag op bezoek geweest bij Olympia Charters in de Warmondse Veerpolder. In verband met de ingebruikname van nieuwe huisvesting hield men hier een receptie. Ik moet zeggen dat zag er allemaal heel fraai uit. Typisch weer zo'n watersportbedrijf waar Warmond trots op kan zijn. Olympia Charters is gespecialiseerd in de verhuur van luxe motorkruisers met accommodatie voor 12 personen, voor vakantie, weekend of midweek. Maar je kunt er ook zo'n fraaie sloep huren. Kijkt u maar eens op www.olympia-charters.nl. Vanaf hun thuisbasis aan de Kagerplassen kunnen huurders genieten van een onvergetelijke vaartocht over de Hollandse plassen, rivieren en vaarten. Naarmate ik langer in Warmond zit merk ik dat de watersport toch wel steeds meer begint te trekken, maar dat kan eigenlijk ook niet anders. Ik krijg er wel zin in om van de zomer ook eens een dag zo'n sloep te huren. Daarnaast was de receptie natuurlijk weer een goede gelegenheid om Warmonders te ontmoeten. Het was de moeite waard.Na een drukke week komt het weekend wat mij betreft ook wel weer gelegen. Zondag waarschijnlijk even kijken bij handbalvereniging Warmunda. Men speelt op het sportpark Overbos tussen 11.00 en 16.30. Ik heb nog even gekeken op hun internetsite, maar die was sinds 15 december 2003 niet meer bijgewerkt.

Prettig weekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten