vrijdag 23 december 2005

Gemeentehuis gesloten

Vandaag was ik voor de laatste keer in het gemeentehuis van Warmond. De ochtend begon met het wegwerken van de allerlaatste e-mail uit mijn inbox. Vanaf nu ben ik onbereikbaar via mijn Warmondse adres. De komende periode ga ik schuil achter marc.witteman@planet.nl dus schrijf dat maar even op.

Daarna had ik een uitgebreid gesprek met Janneke Dijker van het Leidsch Dagblad voor het afscheidsinterview. Samen hebben we het afgelopen jaar nog eens de revue laten passeren. In de loop van volgende week te lezen in het Leidsch Dagblad. Ik ben benieuwd.

Daarna afscheid genomen van alle medewerkers van de gemeente. Mensen met wie ik een heel jaar op een perfecte manier heb mogen samenwerken. Het grijpt me emotioneel meer aan dan ik had verwacht, maar ik was niet de enige. Het blijft allemaal heel onwezelijk om een gemeentehuis zo leeg achter te laten. Gelukkig blijft de politiepost in het gemeentehuis voorlopig nog even geopend. Ik hoop dat het pand snel een mooie bestemming krijgt. Ik zal het hier missen.

De kerstdagen staan voor de deur. Ik wens iedereen een hele fijne tijd toe. Volgende week is er in Warmond van alles te doen. Het programma staat nog steeds op www.warmond.nl. Ik blijf ook volgende week verslag doen. Mijn taak als burgemeester gaat door tot 31 december.

Tot dinsdag.

3 opmerkingen:

 1. Beste Marc Witteman,

  Ook prettige feestdagen gewenst. Even een opmerking: Niet alleen het Gemeentehuis is gesloten, de website warmond.nl blijkt heden ook reeds afgesloten! Jammer, zo kan de Warmondse bevolking het programma voor volgende week niet meer bekijken, maar ook bijvoorbeeld niet de link naar het ontwerp-bestemmingsplan:
  http://www.broplan.nl/bp_kom_warmond/index_met.htm

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, geen best einde. Als dit maar niet de toon zet voor het nieuwe begin...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb het gezien en ik moet zeggen dat dit ook bij mij enige verbazing wekt. Zeker omdat de site www.teylingen.nl ook nog niet aktief is. Ik ga daar achteraan!

  BeantwoordenVerwijderen