maandag 12 december 2005

Vroege vogels

Afgelopen zaterdag mocht ik de opening verrichten van een expositie in het Oude Raadhuis. Het was voor mij de eerste keer dat ik hier een expositie opende, dus dat werd ook wel een keer tijd in ons dorp met zoveel galerie├źn. Het was een expositie van olieverfschilderijen van Popco Bakkers en keramiek en porselein van Annet Hamster. Popco Bakkers woont in Warmond en maakt prachtige schilderijen van mooie plaatsen in deze streek. Annet Hamster komt uit Assen en maakt objecten van porseleinklei die zijn afgewerkt met zelf ontwikkelde kristalglazuren. De expositie is zeker de moeite van het bekijken waard. Tot eind december in het Oude Raadhuis.

Vanmorgen was het een prima start van de nieuwe week. Om te beginnen is de rotonde bij Motel Van der Valk opgeleverd, zodat ik vanmorgen voor het eerst sinds weken weer eens vlot door kon rijden. Die rotonde ziet er trouwens heel mooi en veilig uit. Complimenten aan de collega's uit Sassenheim. Op de tweede plaats werd ik bij aankomst, in het toen nog donkere Warmond, zeer verrast door de aanwezigheid van twee ooievaars op het nest tegenover het gemeentehuis. Het lijkt wel of deze vogels mijn dagboek van vorige week vrijdag hebben gelezen. Ik vraag me af of half december niet wat vroeg voor ze is.

Vandaag ben ik vooral binnen gebleven. Opruimen van mijn kantoor zodat ik dat niet allemaal op het laatste moment hoef te doen. Daarnaast ben ik begonnen met het schrijven van enkele toespraken voor de komende tijd. In het kader van de fusie en mijn vertrek zijn er verschillende gelegenheden, waarbij ik het woord mag voeren en daar wil ik me natuurlijk goed op voorbereiden.

Verder kreeg ik vandaag een uitnodiging binnen van Warmond Lokaal om aanstaande weekend deel te nemen aan de oudejaarsquiz vanuit Cafe Het Wapen van Warmond. De uitzending van deze quiz is aanstaande zondag van 10 uur tot 12 uur en voor eventuele thuisblijvers te beluisteren op 88.1 via de kabel en 107.7 vanuit de ether. Ik ben nog op zoek naar supporters die mij zondagochtend rond 10 uur in het Wapen kunnen ondersteunen. Schrijf alvast even in uw agenda zou ik zeggen.

Tot morgen.

1 opmerking:

  1. Marc,

    Zaterdagavond heb ik een feest, dus ik weet niet of ik op tijd uit bed kan komen. Lukt dat, dan ben ik als hulplijn aanwezig.

    Jozef vd Vooren

    BeantwoordenVerwijderen