woensdag 14 december 2005

jaarwisseling

Vanmorgen begon de dag in het gemeentehuis van Sassenheim waar ik met een aantal collega bestuurders uit de regio sprak over de regionale wegenstructuur. Verder had ik mijn laatste overleg met de teamchef van het politieteam Oegstgeest waar ook Warmond onder valt. We hebben nog even gesproken over het draaiboek dat is gemaakt voor de komende jaarwisseling. Op oudejaarsdag ben ik tot 00.00 uur verantwoordelijk voor de openbare orde binnen de gemeente. Op dat tijdstip gaan alle bevoegdheden over naar de nieuwe burgemeester van Teylingen en kan ik bij de familie thuis van een glaasje champagne genieten.

Aan het einde van de middag hadden we als college overleg met o.a. de woningstichting over ontwikkeling van de volkstuinlocatie.

De dag eindigde vlak voor middernacht in de raadzaal van de gemeente Oegstgeest. Daar zat ik voor de laatste keer bij een vergadering van het Algemeen Bestuur van de regio Holland Rijnland. Mijn vertrek uit de regio leverde daar een aantal hartverwarmende reacties op van de verschillende aanwezige partijen.

Tot morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten