dinsdag 6 december 2005

Twee keer afscheid

Vanmorgen was het college van Burgemeester en Wethouders bijeen voor de wekelijkse collegevergadering. Naast een aantal besluiten op het personele gebied hebben we uitgebreid gesproken over een concept overeenkomst met een projectontwikkelaar voor een bouwproject in het dorp en over de verhuur van een gemeentelijke accommodatie. Na de vergadering van vanmorgen hebben we nog twee collegevergaderingen voor de fusiedatum. Het einde van het Warmondse bestuur komt nu wel heel dichtbij.

Vanmiddag hebben we met het hele college overleg gevoerd met een grondeigenaar over de uitwerking van het bestemmingsplan voor de kom.

Vanmiddag hebben we afscheid genomen van twee zeer trouwe medewerkers van de gemeente Warmond die na een lang dienstverband de beslissing hadden genomen om met vervroegd pensioen te gaan. Inge van ons bestuurssecretariaat en onze, in Warmond, wereldberoemde bode Charlotte namen afscheid. Zelden heb ik zoveel mensen tegelijk in het gemeentehuis gezien als tijdens deze receptie. Het was gezellig en een mooi afscheid van deze gewaardeerde mensen. Het was ook de eerste bijeenkomst van een aantal bijeenkomsten gedurende deze maand met afscheid als thema.

Vanavond waren de burgemeesters van de 6 bij fusies betrokken gemeenten, op uitnodiging van de Commissaris van de Koningin bijeen in Oegstgeest. Daar hebben we tijdens een geanimeerde bijeenkomst een hapje gegeten, terug gekeken op het fusieproces in zowel Katwijk als Teylingen en afscheid genomen.

Tot morgen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten