dinsdag 20 december 2005

Laatste college

Vanmorgen was het dan echt zover, de laatste collegevergadering van de gemeente Warmond. Tot het laatste moment werden er vanuit de ambtelijke organisatie nog voorstellen aan de agenda toegevoegd die toch nog even af moesten. We hebben op de valreep nog aardig wat besluiten genomen. Bijvoorbeeld over het aanbrengen van een blijvend muurgedicht ergens in Warmond als aandenken aan de afsluiting van het zelfstandige bestuur. Ook hebben we een presentatie gekregen van het ontwerp voor de nieuwe inrichting van de Dorpstraat. Het zag er mooi en doordacht uit en de kosten lijken te passen binnen het beschikbare budget. Wij hebben besloten dat dit nu verder kan worden uitgewerkt, waarna de uitvoering onder regie van Teylingen kan plaats vinden.

Vanmiddag was ik aanwezig bij een buitengewone raadsvergadering in de gemeente Valkenburg. Ik ken de bestuurders van deze gemeente al heel lang en had er behoefte aan ze nog een keer de hand te drukken voordat de fusie met de gemeente Katwijk een feit is. Daarnaast heb ik nog wat ideeen opgedaan voor de buitengewone raadsvergadering die wij donderdagavond hebben.

Vanavond was de laatste bijeenkomst van het feestcomite. We hebben het programma voor de komende periode nog eens goed met elkaar doorgenomen en de puntjes op de i gezet. Alles loopt en is goed georganiseerd. Tijdens de historische optocht op 28 december lopen maar liefst zo'n 100 mensen mee. Voor het hele feestprogramma onder het thema 'Dag Warmond' verwijs ik u naar www.warmond.nl of naar de speciale uitgave van de Warmonder die morgen in de bus valt.

Tot morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten