woensdag 5 oktober 2005

Benen op tafel

Vanmorgen hadden we voor de tweede keer dit jaar een zogenaamde benen-op-tafel sessie met de leden van de gemeenteraad. Een bijeenkomst waar we los van allerlei formele besluitvormingsmomenten hebben gekeken naar het functioneren van college en raad zelf, met name in het kader van het proces rondom ons bestemmingsplan voor de bebouwde kom. Het werkt prettig om zo nu en dan eens los van de hectiek van alle dag met elkaar te praten en oplossingen te zoeken voor uitdagingen waar we als gemeente voor staan.

Vanmiddag heb ik om de tafel gezeten voor een evaluatiebijeenkomst met een aantal partijen die betrokken zijn geweest bij de Kaagweek. Voor grote evenementen doen we dat vaak. We bespreken dan wat er allemaal fout is gegaan en maken afspraken om het volgend jaar allemaal beter te doen. Overigens was de conclusie dat zowel de droge als de natte Kaagweek dit jaar redelijk goed waren verlopen. Kleine aanmerkingen waren er op alcoholgebruik door minderjarigen en de geluidsniveaus later op de avond. Met betrekking tot die punten zullen we volgend jaar proberen verbetering aan te brengen.

Vanmiddag met iemand overleg gehad over een grondtransactie en daarna over een onderwerp met betrekking tot een politiezaak.

Vanavond hadden we de derde bijeenkomst van het feestcomite ter voorbereiding van enige festiviteiten ter afsluiting van de Warmondse zelfstandigheid. In dit kader gaan we in de laatste week van december een aantal leuke activiteiten organiseren. Dat doen we als gemeente samen met een aantal Warmondse stichtingen en instellingen. U leest of hoort er binnenkort nog wel over.

Tot morgen.

1 opmerking:

  1. Redelijk relaxt dagje, Marc, waarvan de resultaten later wel zicht- en hoorbaar zullen worden...

    BeantwoordenVerwijderen