vrijdag 21 oktober 2005

Overeenstemming bereikt

Wat gisteren nog niet lukte, is vandaag gelukkig wel gelukt. We hebben overeenstemming bereikt met zowel de ondernemingsraad als de bonden over de inhoud van functieboek 2. Functieboek 2 is de verzameling van bijna alle nieuwe ambtelijke functies binnen de gemeente Teylingen. Die overeenstemming was noodzakelijk om een start te kunnen maken met de plaatsing van medewerkers in de nieuwe organisatie. Vandaag was eigenlijk het laatste moment daarvoor omdat we anders op 1 januari niet klaar hadden kunnen zijn met de definitieve plaatsing van medewerkers.

Daarna had ik een bijeenkomst van het Hoofdstembureau. In een openbare vergadering hebben we geconstateerd dat er geen bezwaren binnengekomen waren tegen de procedure tot nu toe waarna we de kieslijsten definitief vastgesteld hebben. Daarmee kunnen nu de laatste voorbereidingen voor de verkiezingen op 30 november worden gestart. De volgende bijeenkomst van dit gezelschap is op vrijdag 2 december. Dan stellen we de definitieve uitslag van de verkiezingen vast.

Aanstaande maandag start de Strontrace vanuit Workum. Maandagavond doe ik u daarvan verslag. Voor nu wens ik u een prettig weekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten