maandag 11 mei 2009

Rembrandt

Het nieuwe Rembrandt Hotel in Leiden is geopend. Met het doorknippen van een rood lint mocht ik vanmiddag de officiele opening verrichten van dit prachtig verbouwde hotel aan de Nieuwe Beestenmarkt.

Een jaar of twee geleden bleek uit onderzoek dat Leiden best wat meer hotelcapaciteit kon gebruiken. Zeker in de binnenstad was deze capaciteit veel kleiner dan je voor een stad als Leiden mag verwachten. De gebroeders Demirbag hadden dat goed gezien en zijn vastberaden aan de slag gegaan met de ontwikkeling van hun hotel.

Ondanks alle tegenslagen die ze hierbij ondervonden hebben ze doorgezet. Het resultaat heb ik vandaag kunnen bewonderen. Het is echt heel mooi geworden. Bovendien waren alle 20 kamers op de openingsdag bezet. Dat belooft veel goeds.


Voor de officiƫle opening had de familie een groot aantal gasten uitgenodigd. Onder hen was het D66-Tweede Kamerlid Fatma Koser Kaya. Ook zij wenste de nieuwe ondernemers het allerbeste toe. Samen met haar, de familie Demirbag en de nieuwe bedrijfsleider werden we door Chris Verplancke op bijgaande foto vereeuwigd.


Ik wens de familie Demirbag heel veel succes met dit prachtige hotel. Wat mij betreft een mooie aanwinst voor de gemeente Leiden.

Tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten