zaterdag 30 mei 2009

Eltingh


Het was vandaag groot feest bij de Tennisvereniging Stevenshof. Samen met toptennisspeler Jacco Eltingh mocht ik daar vanmiddag de gloednieuwe tennisbanen in gebruik nemen. Ik deed dat natuurlijk met veel genoegen.

Er is veel vooraf gegaan aan deze feestelijke gebeurtenis. De vereniging, die zelf het beheer over het sportpark voert, kwam een aantal jaren geleden in de financiele problemen. Er was geen geld meer voor noodzakelijk onderhoud en het ledental liep snel terug. Toch was er inmiddels een bestuur aangetreden dat samen met de gemeente oplossingen wilde zoeken voor de ontstane situatie. Na heel veel stevige gesprekken tussen bestuur en gemeente is dat uiteindelijk ook gelukt. Met een passende financiele regeling van de gemeente is de vereniging langzaam weer gezond gemaakt. Sluitstuk was de aanleg van zes gloednieuwe tennisbanen.

Mijn respect gaat vooral uit naar het doorzettingsvermogen van de vrijwillige bestuurders van de vereniging. Het ziet er de komende jaren weer heel mooi uit in de Stevenshof.'

Tot ziens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten