maandag 27 juni 2005

Gemeentehuis gesloten


In verband met de Kaagweek is het Warmondse gemeentehuis vandaag de gehele dag gesloten. Dat wil overigens niet zeggen dat mijn agenda vandaag leeg was. Vanmorgen had ik een afspraak met mijn collega burgemeesters uit Voorhout en Sassenheim om een aantal zaken met betrekking tot de fusie te bespreken.

Daarna toch maar even naar het gemeentehuis geweest om nog wat voorbereidingen te doen voor de collegevergadering van morgen.

De rest van de dag was ook voor mij Kaagweek.......

Tot morgen

2 opmerkingen:

  1. Natuurlijk is de Kaagweek een evenement wat gewoon bij het dorp hoort. En een beetje 'reuring' op zijn tijd kan helemaal geen kwaad. Maar toch hoorde ik dit jaar meer kritiek op het vanuit het park geproduceerde geluidsniveau dan voorgaande jaren. Met name de vroege maandag- en dinsdagochtend moest het hele dorp meegenieten van de decibellen die de feestvierders in het park produceerden. Omdat veel mensen de volgende ochtend weer gewoon naar hun werk moesten is het de vraag of een dergelijke inbreuk op de nachtrust wel verantwoord is. Feest is prima, maar als daardoor zo'n beetje het hele dorp uit de slaap wordt gehouden dan gaat dat toch een beetje te ver. Wellicht dat ook de gemeente, als vegunningverlener, hier wat meer rekening mee kan houden.
    Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat ik gewoon een jaartje ouder word...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Natuurlijk is de Kaagweek een evenement wat gewoon bij het dorp hoort. En een beetje 'reuring' op zijn tijd kan helemaal geen kwaad. Maar toch hoorde ik dit jaar meer kritiek op het vanuit het park geproduceerde geluidsniveau dan voorgaande jaren. Met name de vroege maandag- en dinsdagochtend moest het hele dorp meegenieten van de decibellen die de feestvierders in het park produceerden. Omdat veel mensen de volgende ochtend weer gewoon naar hun werk moesten is het de vraag of een dergelijke inbreuk op de nachtrust wel verantwoord is. Feest is prima, maar als daardoor zo'n beetje het hele dorp uit de slaap wordt gehouden dan gaat dat toch een beetje te ver. Wellicht dat ook de gemeente, als vergunningverlener, hier wat meer rekening mee kan houden.
    Maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat ik gewoon een jaartje ouder word...

    BeantwoordenVerwijderen